Avis legal

El present avís legal (d’ara endavant,  l' "Avís Legal”) regula l’ús del servei del portal d’Internet http://www.assessoriapolo.cat (d’ara endavant, la “Web”) 'Oscar Polo i Giralt (d’ara endavant, el “propietari”) amb domicili social en Carrer Barcelona, 57 25600 – Balaguer amb NIF 43714999-A.


Legislació

Amb caràcter general les relacions entre el propietari amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.  Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Balaguer per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.


Contingut i ús

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el propietari.  El titular del web no s’identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. El propietari es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.


Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del propietari i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit del propietari. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web del propietari són propietat dels seus amos i estan protegits per llei.


Enllaços (links)

La presència d’enllaços (links) a les pàgines web del propietari tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposen suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


Política de galetes (o cookies)

La web utilitza les galetes estrictament necessàries i essencials perquè vostè utilitzi el nostre lloc Web i es pugui moure lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més a més, la web utilitza galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús del Web. Aquestes s’utilitzen per ajudar a millorar i mesurar l’ús i el rendiment de la pàgina per tal d’optimitzar-la i personalitzar-la.

El nostre lloc també pot tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). El propietari no controla les galetes utilitzades per aquests webs externs. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs alienes, li aconsellem revisar les seves polítiques de galetes.

Més informació sobre les galetes a Guia sobre el uso de las cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.


 

Dades Fiscals

Oscar Polo i Giralt
NIF: 43714999-A
C/ Barcelona, 57
25600 – Balaguer (Lleida)
Espanya
Telèfon: +34 973 445 924
E-mail: polo@poloassessors.com